divendres, 6 de març del 2009

El Círculo Oscuro, de Douglas Preston i Lincoln Child

Douglas Preston / Lincoln Child. El Círculo Oscuro. Ed. Plaza y Janés



Nova entrega de la sèrie protagonitzada per l'agent del FBI Aloysius Pendergast, a qui deixàrem després de l'incident amb el seu germà Diògenes, de camí cap a un Monasteri tibetà, en companyia de la seua discípula Constance. Durant la seua estada al Tíbet roben una reliquia india molt antiga destinada a destruir la presència humana de la Terra i que Pendergast, per encàrrec dels monjos tibetans, haurà de recuperar. La seua búsqueda el duu a un luxós transatlàntic, on una presència misteriosa i malvada assassina a varios passatgers durant el viatge i despertarà el terror i la bogeria entre la gent, possant a prova a l'agent del FBI.
Pendergast és un personatge molt peculiar tant pel seu aspecte com per les seues facultats intel·lectual, i sols per ell mateix enganxa al lector dins de la trama, encara que en aquest últim llibre es troba a faltar un poc més d'acció i protagonisme de l'agent. La sorpresa a les últimes pàgines deixa un final obert, per al pròxim llibre.
Us recomanem que llegiu tota la serie si voleu llegir aquest llibre, doncs els personatges i les situacions son continuació dels que el precedeixen. Els trobareu a la Biblioteca de Cocentaina:
  • La Mano del Diablo
  • La Danza de la muerte
  • El Libro de los Muertos
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...