dimecres, 3 de juny del 2009

Todo eso que tanto nos gusta, de Pedro Zarraluki

Pedro Zarraluki. Todo eso que tanto nos gusta. Ed. Destino

A un poble arriba un home de la ciutat, Tomás, un arquitecte jubilat i divorciat i amb una crisi personal, que busca el seu paradís particular per evadir-se. Darrere seu arriba el seu fill, amb qui la rel·lació que manté és difícil degut a la mort del seu germà en accident de tràfic, i a qui ha deixat fa poc la seua dona. Pare i fill s'afegiràn a altres personatges també vinguts de fóra i amb problemes a la seua vida: Lola, una antiga anarquista antipàtica i solitaria, la italiana Bárbara a qui la seua fortuna no li fa feliç, o la jove Maria, a punt de casar-se i qui no està segura d'amar per sempre.
En aquest ambient rural tots ells aniràn evolucionant i poc a poc rel·lacionat-se i integrant-se en el queviure del poble, alhora que recuperen la il·lusió de viure.
Una novel·la ben narrada, on prompte ens vorem immersos en la vida del poble i a prop dels personatges. Una lectura tranquil·la i amena, la qual ja podeu començar a llegir punxant açí.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Necesito este libro para un trabajo de la escuela y no lo consigo por ninguna parte alguien me puede ayudar?
- gracias
(NEY)

Sàlvia ha dit...

En la Biblioteca lo tenemos, si puedes pasarte. No se de donde eres, pero igual en tu biblioteca también puedes conseguirlo. Puedes contactar con nosotras si no lo consigues, vale?

Besadetes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...