dimecres, 18 de novembre del 2009

El club de los pirómanos para incendiar casas de escritores, de Brock Clarke

Brock Clarke. El club de los pirómanos para incendiar casas de escritores. Ed. Duomo

Quan era un adolescent Sam Pulsifer, fascinat per les històries de sa mare, crema per accident la casa d'Emily Dickinson, amb tanta mala sort que moren dos professors universitaris que feien l'amor al llit de l'escriptora, aprofitant que no hi havia ningú.
Sam passa deu anys a la cárcer, mentre la seua família pateix les amenaçes i l'atac de la gent. Però al mateix temps rep centenars de cartes invitant-li a cremar altres cases d'escriptors.

Després de complir la condemna, Sam intenta una vida normal: estudia a la universitat, s'enamora, es casa i té dos fills. Viu en un altre poble, i ningú no sap qui és. Però quan anys més tard començen a cremar-se cases d'escriptors, ell es convertirà en el principal sospitós i haurà de tornar al seu poble, que no l'oblidat. Investigarà pel seu comte i revisarà les cartes que li enviaven possibles pìròmans.
La novel·la no abandona mai un to fresc i divertit que el fa una lectura molt entretinguda, que mescla l'humor amb la intriga. Un tastet del llibre si punxeu açí.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...