dimecres, 24 de març del 2010

Enxarx@ts: Raons que rimen

Raons que rimen és el blog personal de Víctor Pàmies, expert en refranys, ens ha convidat a tots i totes els internautes a partipar en un recull de refranys catalans. Només tenim que pensar al moment els deu primers refranys que ens acudeixen a la ment i enviar-los al seu correu. No val consultar llibres o diccionaris de refranys. Segur que tots hem sentit a casa, al barri, al poble, refranys típics que es diuen al lloc on vivím. Sí, també s'inclouen els valencians. Ja ha participat molta gent. I tu, t'animes?

2 comentaris:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

I és clar que s'inclouen els valencians, terra d'una rica tradició paremiològica.

L'enquesta està funcionant molt bé. Al comptador que he posat al blog porto processats gairebé 500 qüestionaris. Però encara hi ha en cua més de 150 correus per processar i contestar.

La fita de les mil enquestes és més possible que mai i com més diverses siguin les procedències dels participants, més ric i divers podrà ser l'estudi.

Gràcies, Lluna per la difusió!

Sàlvia ha dit...

Ei, Víctor! Vaig aprofitar el programa que tenim a Ràdio Cocentaina per a dir-ho i així anar fent ressò, però pense que d'ací no res en tindràs encara massa. Este blog és un resum del programa.
A per els mil!
Besadetes
Sàlvia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...