dimecres, 31 de març del 2010

Quin llibre apadrinaríes?

Li hem preguntat a Sofía Cueva Marcela, i ella triaria qualsevol dels llibres d'Isabel Allende o Gabriel García Márquez. I entre els autors espanyols destacaria als autors Lorenzo Silva , Rosa Montero i Vicente Blasco Ibañez.
El llistat de títols d'aquests autors es gran, són o han sigut escriptors prolífics i amb una llarga trajectòria darrere. Anem a destacar els últims llibres que han publicat.
Isabel Allende disfruta de l'èxit que l'ha reportat La isla bajo el mar, que parla sobre l'exclavitut en Amèrica Llatina durant l'època colonial. Gabriel García Márquez va publicar al 2004 Memorias de mis putas tristes, on parla de la vellesa, el sexe i l'amor. Lorenzo Silva acava de publicar La estrategia del agua, una investigació criminal a càrrer de dos investigadors protagonistes des seus llibres. Rosa Montero va publicar l'any passat Instrucciones para salvar el mundo, la història de quatre persones que entrecreuen les seues vides al Madrid contemporàni. Novelas de amor y muerte va ser l'últim llibre que Vicente Blasco Ibañez (1867-1928) publicà en vida. Són sis rel·lats al voltant del tema de l'amor i la mort. Hi ha on triar, no trobeu?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...