dimecres, 24 de març del 2010

Sangre vagabunda, de James Ellroy

James Ellroy. Sangre vagabunda. Ediciones B


James Ellroy, autor de L.A. Confidencial i La Dalia negra (ambdues amb la seua adaptació cinematogràfica), acaba de publicar aquest títol que tanca la trilogia Americana, després de América i Seis de los grandes. En conjunt, la trilogia és una crònica dels suburbis entre els anys 50 i 70.
La novel·la es desarrolla durant l'estiu de 1968. Marthin Luther King i Kennedy estàn morts i els conflictes entre la població negra i els blancs són de plena actualitat. L'acció es centra en quatre ciutats: Las Vegas, Los Ángeles, Chicago i Miami.

Tres homes compliràn el seu paper en aquest escenari: l'agent del FBI Dwight Holly, qui possa en pràctica els plans racistes de J. Edgar Hoover, director del FBI; Wayne Tendrow, ex-policia, traficant i amic de la mafia sudamericana; i el detectiu privat Don Crutchfield, al servei de qualsevol que li puga pagar. Les seues vides es creuaràn darrere de una dona a la que tots tres intenten conquistar.
Una novel·la policiaca, carregada d'intriga política, amb tots els ingredients per satisfer als interessats en el gènere negre. Si teniu curiositat, podeu llegir un avanç punxant açí.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...