dimecres, 28 d’abril del 2010

Quin llibre apadrinaríes?

Xavi Rus, estudiant, no ha dubtat en recomanar-nos els llibres de l'escriptor Jordi Sierra i Fabra. Nascut a Barcelona el 1947, és un escriptor molt versàtil que ha escrit llibres tant per adults com per a xiquets, de variada temàtica i, allò més important, ha sabut fer-se un lloc a les preferències lectores de grans i menuts.


Va començar sent comentarista musical i escribint articles als periòdics. Creà el 1977 la revista Super Pop i féu diversos treballs rel·lacionats amb el món de la música. El seu primer llibre fou Historia de la Música Pop, celebrat amb molt d'èxit, i a partir d'aquest continuaria escrivint ficció fins quedar finalista el 1978 del Premi Planeta de Novel·la. A partir d'açí la seua activitat literària és més prolífica i l'acompanayen multitud de premis pels seus llibres. Podeu visitar la web oficial que té a la xarxa, amb notícies, informació sobre la seues fundacions, llibres i primers capítols per començar a llegir.






A la Biblioteca de Cocentaina hi podeu trobar molts dels seus llibres, en total 42, entre la secció infantil/juvenil i adults, que podeu buscar al catàleg de la biblioteca a Internet.

1 comentari:

Carmen ha dit...

Hola, sóc Carmen, de http://sonrisasdelviento.blogspot.com
El vostre blog em sembla molt interessant.Vull enviar-vos un regal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...