dimecres, 21 d’abril del 2010

Retrum

Francesc Miralles. Retrum. Cuando estuvimos muertos. Ed. La Galera


En plé boom de llibres de temàtica fantàstica i paranormal, s'acaba de publicar Retrum, de l'escriptor català Francesc Miralles. Allò primer que destaquem del llibre és una cuidada presentació, molt adient pel tema que tracta, que crida l'atenció del públic a les prestatgeries, però no rel·lacionada amb allò que pot fer pensar en un primer moment, llibres de l'estil de Cròniques Vampíriques o Crepúscle.


El protagonista és Christian, un jove que fa poc ha perdut al seu germà bessó en un accident de tràfic. Trist i desorientat passetja sòl pel cementeri quan sent una musiqueta. Intrigat investigarà i coneixirà a un xic i dues xiques amb estètica gòtica, els quals es fan anomenar Retrum. Dormen sobre tumbes de personatges coneguts per vore si poden comunicar-se amb ells. L'inviten a unir-se a ells. Christian encaixa molt bé al grup, tant que s'enamora i viu una profunda història d'amor, que es vorà truncada per diverses circumstàncies. Serà aleshores quan Christian començarà a notar certs successos estranys...

Una lectura molt recomanable dirigida al públic juvenil o qualsevol que senta curiositat. Hi trobareu un poc de tot: intriga, amor i misteri dins de l'ambient gòtic. Per no parar de llegir! Y si es quedeu amb ganes de més, visiteu la web oficial de la novel·la.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...