dimecres, 5 de maig del 2010

Cinema i literatura: Perdona si te llamo amor

Fa molt poquet ha arribat a les llibreríes i a la nostra biblioteca Perdona pero quiero casarme contigo, segona part de Perdona si te llamo amor, de l'escriptor italià Federico Moccia. L'èxit ha acompanyat als dos llibres i els estudis s'han donat compte del filó i no han tardat en traure l'adaptació cinematogràfica del primer llibre. Suposem que no tardarà tampoc la seua continuació a la gran pantalla.


Perdona si te llamo amor tracta la rel·lació amorosa entre una jove estudiant de 17 anys i un publicista de 37. Malgrat els vint anys de diferència entre la parella, açó no és obstable per a que triunfe l'amor. Niki és una jove alegre, oberta, que té les idees clares, forma part d'un grup d'amigues que s'anomenen Onades i que enfila la vida tal qual vé. I eixe aire fresc és el que cautiva l'Alex, a qui acava de deixar la nòvia, amb qui pensava casar-se, i no es troba al seu millor moment. Un accident de tràfic serà el detonant que aquestes dues persones, les quals viuen món tant diferents, es coneguen i s'enamoren. Però no tot serà felicitat i passaràn per diverses dificultats personals, a banda d'aquells problemes de les seues amistats que també seràn importants.
Els actors principals són Raoul Bova (Alessandro Belli, "Àlex"), Michela Quatroccione (Niki Cavalli), Luca Angeletti (Enrico), Francesca Antonelli (Susanna), Francesco Apolloni (Pietro), Michela Carpente (Diletta), Cecilia Dazzi (Simona), Francesca Ferazzo (Erica).
A la fi, una història d'amor i de superació de prejudicis que al cinema ha convençut els italians. El 30 d'abril s'estrenà a Espanya, el trailer de la qual podeu vore baix, segurament amb la mateixa bona acollida. Ja l'heu vista?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...