dimecres, 26 de maig del 2010

Las cosas que le gustan a Fran

Berta Piñan / Antonia Santolaya Ruiz-Clavijo. Las cosas que le gustan a Fran. Ed. Hotel Papel (col·lecció Violeta infantil)

A Fran, ens conta la seua filla Carlota, li agrada llegir, escriure, la truita de queradilles, i moltes coses més. Però allò que més agrada a Fran és viure amb la Carlota i la seua mamà. I allò que no agrada res del món a Fran és que li diguen pel seu vertader nom. Per què? Eixa és la sorpresa final del llibre, el qual ens parla de la igualdat i que la felicitat no s'asocia als estereotips femení/masculí. La Carlota té dues mamàs i ella és feliç, i ens parla de la seua família sense complexes ni vergonya, sabent-se estimada.
Una mirada fresca i oberta a la realitat que ens envolta, per educar als xiquets en el respecte que, a més, podeu llegir en anglés a les pàgines de darrere.
El llibre forma part de la col·lecció Violeta infantil, contes infantils destinats a xiquets entre els tres i els vuit anys, els quals pel seu contingut fomenten la igualdat i lluiten contra els estereotips socials.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...