dimecres, 2 de juny del 2010

Los gritos del pasado, de Camilla Läckberg


Camilla Läckberg. Los gritos del pasado. Ed. Maeva / Círculo de Lectores

Los gritos del pasado és el segon llibre de la sèrie protagonitzada per l'escritora Erica i la seua parella, el detectiu Patrik Hedström. L'autora del llibre, Camilla Läckberg, acava de publicar recentment el cuart llibre, Crimen en directo, després de Las hijas del frío, que també els té com a protagonistes.

La trama de Los gritos del pasado ens duu a la ciutat sueca de Fjällbacka quan un xiquet, jugant a les muntanyes, descobreix el cos despullat d'una dona morta. El macabre descobriment trau a la llum els cossos de dues dones també desaparegudes anys enrere, amb les mateixes senyals d'haver sigut torturades. Patrik Hedström es farà càrrec de la investigació, la qual el durà a descobrir la vertadera personalitat d'un membre reconegut de la comunitat de Fjällbacka, per la seu rectitut i dedicació als demés, un home amb una forta lluita interior entre el mal i el bé.
Un cas complicat que el detectiu deurà compaginar amb la seua vida privada, doncs Erica està embarassada de vuit messos i la convivència no serà fàcil entre la parella per diverses circumstàncies.
 
Respecte a La princesa de hielo, aquest títol baixa un poc el nivell. Tal volta perquè l'autora dona més protagonisme al detectiu i deixa de banda a Erica, protagonista del primer títol,  massa capficada en el tema de la maternitat. Però a banda d'aquest punt, la trama d'intriga compleix el seu paper i mantidrà enganxat al lector. Resulta important llegir aquest llibre si volem seguir la evolució dels personatges als següents.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...