dimecres, 20 d’octubre del 2010

Geografia literària: Rutes literàries per Castilla la Mancha

Una manera diferent de fer turisme ens l'ofereix Castilla La Mancha a través d'una atractiva proposta: una sèrie de rutes basades en llibres de la nostra literatura o sobre un autor espanyol rel·lacionat amb Castella, les rutes literàries
Dues són les rutes: per una part "Un libro para un viaje", cinc rutes basades en llibres i autors ambientats a terres castellanes: El Quixot de Cervantes, el Poema del Mio Cid, el Lazarillo de Tormes, Coplas a la muerte de su padre de Jorge Manrique, i Viaje a la Alcarria de Camilo José Cela.
Per altra part, si seguim les rutes "Un Escritor para un viaje" sis autors de la literatura universal ens guiaràn per les poblacions i paratges que els van vore nàixer, viure o morir com Fray Luis de León, Francisco de Quevedo, Fernando de Rojas o Antonio Buero Vallejo.
Cadascuna de les rutes va complementada a la web amb la indicació de llocs on dormir, menjar i indrets i monuments atractius per visitar en les ciutats i pobles per on passen. Tota la informació podeu ficar-la a la motxila en format pdf per al iphone, o imprimir-la. 
El turisme literàri, una manera diferent de planificar un viatge, convertint-nos també en protagonistes dels llibres. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...