dimecres, 17 de novembre del 2010

Enxarx@ts: www.viatgeaddictes.com

Conec poca gent a qui no li agrade viatjar. Qué bo seria tindre temps, per dedicar-ho a visitar tota mena de indrets arreu del món. I si sou els afortunats que qualsevol pont o temps de vacances ho dediqueu a aquesta afició, no deixeu de visitar la web de viatgeadicctes. Consells, recomanacions, guies, i en resum molta, molta informació d'altres viatgers com vosaltres, molt útil i completa per moure's per qualsevol país.
Nosaltres us recomanem l'apartat de llibres de viatges, la biblioteca viatgera, que és allò que ens ocupa, els llibres. No es tracta només de guíes turístiques a l'ús, sinó que han fet una tria personal d'aquells llibres de viatges, ja siguen des del punt de vista literàri, geogràfic o biogràfic. A la fi, són llibres que ens permeten, a banda de conèixer un poc més del país en qüestió, viatjar sense eixir de casa a través de l'experiència d'altres viatgers, alguns tant coneguts com Rudyard Kipling. Perquè altra característica es que trobarem llibres de totes les èpoques, així podrem disfrutar d'una possibilitat extra, viatjar en el temps i conèixer com era el món en altres temps.
En resum, una web molt recomanable que us animen a visitar i, per què no, col·laborar amb les vostres opinions i viatges.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...