dimecres, 15 de desembre del 2010

Llibres infantils de 10 a 11 anys

Daniel Nesquens / Claudia Ranucci. Marcos Mostaza cinco. Ed. Anaya Infantil y Juvenil

Quinta entrega de la sèrie protagonitzada per un xiquet de 10 anys, Marcos Mostaza, i que ens conta tot allò que li va passant, al col·le, a sa casa, amb els amics. Uns llibres que han tingut molt bona acollida entre els lectors infantils i que,  inclús, té web pròpia dedicada al personatge i els seus llibres, per si voleu investigar.
Ara el curs s'acaba, arriben les vacances i una de les professores es jubila. A més, el iaio de Marcos porta al cap una idea que preocupa a tota la família i, damunt, Hanif, un dels seus millors amics, té alguna cosa important que dir-li.
Una lectura fàcil, entretinguda i amb molt d'humor, de la qual podeu gaudir alguns capítols punxant açí.







Julia Bruce. Enciclopedia de las criaturas mágicas. Ed. SM
Bruixes, fades, vampirs, mòmies, aus fènix, són alguns dels personatges màgics que aneu a descobrir a aquesta completa enciclopedia fantàstica. Classificats segons siga la seua classe - alats, fades, dracs, èssers acuàtics o cuàdrupers, entre altres - l'enciclopedia satisfarà els nostres dubtes amb tot tipus d'informació sobre aquestes criatures. Il·lustrat amb fotografíes antigues, dibuixos, quadres i mapes, vol deixar clar que aquest es mouen pel nostre món amb tota naturalitat i ni ha que no són tant bons com ens creiem...
Una mostra de l'interior d'aquest meravellós llibre, si punxeu açí.
Miquel Obiols / La japonesa. He tornat a jugar amb la mare i se m'ha espatllat. Ed. Cruïlla

L'autor ens invita a llegir un recull d'històries marcades per la originalitat i la imaginació a l'hora de plantejar l'argument. Set rel·lats curts que ens atraparàn en una lectura divertida i entretinguda, fàcil, rel·lacionada amb les lletres.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...