dimecres, 1 de desembre del 2010

Llibres infantils de 6 a 7 anys

Àngels Navarro. Laberintos. El libro de los laberintos más grande del mundo. Ed. La Osa Menor

Fes i desfés més de 1.700 laberints dibuixats amb els més sorprenents materials, com ganxos, ossets de goma, animals o escales. Les pàgines al mateix temps són solapes que es poden combinar amb altres per multiplicar els laberints i la diversió! Un llibre de tamany gran que invita no sols a xiquets sinó també als adults a gaudir d'aquest entreteniment.





Alain Serres. Com ensenyar als teus pares a gaudir dels llibres per a nens / Como enseñar a tus padres a disfrutar de los libros para niños. Ed. SM

Molts pares pensen que els llibres infantils són només per als xiquets, altres que són una pèrdua de temps perquè no ensenyen res i d'altres només se'n recorden dels clàssics. Aquest llibre desmonta més d'una afirmació referent a les reticències dels pares envers els contes infantils, i amb humor i ironia els espenta perquè miren amb altres ulls la literatura infantil.




Francesco Pittau / Bernadette Gervais. Ocells. Ed. Cruïlla

Amb aquest llibre descobrirem moltes de les espècies d'aus que viuen al món, en un monogràfic amb pàgines desplegables i moltes il·lustracions realistes i detallistes, plenes de color, de tamany gran. Al final del llibre trobem solapes per anar combinant les il·lustracions de diferents aus per jugar a crear de noves i desconegudes. Un llibre que és una obra d'art.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...