dimecres, 15 de desembre del 2010

Llibres infantils de 8 a 9 anys

Gonzalo Moure / Lucía Serrano. Cama y cuento. Ed. Anaya Infantil y juvenil (col. Sopa de Libros)

Un rel·lat d'una xiqueta, Malva, que recorda quan sa mare li contava contes abans d'anar a dormir, la qual cosa camvià, es lamenta la protagonista del conte, quan aprengué a llegir. "Cama y cuento", paraules màgiques que la introduïen en el món dels somnis, s'acabaren i ho troba a faltar.
Perquè, malhauradament, aquest fet és molt normal als llars on hi ha menuts, als quals acostumem a llegir-los un conte, i s'oblidem que aquesta estoneta junts és més que lectura, i que podem seguir compartint-la encara que els fills aprenguen a llegir. Una lectura per a xiquets de totes les edats. Per entendreu feu-li ja un ull al primer capítol.



Andrés Pi Andreu / Kim Amate. La ventana infinita. Ed. Destino . Premi Apel·les Mestre 2009

Dos germans observen des de la seua habitació a un xiquet nouvingut al barri, el qual els mira d'amagat des de la finestra. La possibilitat de fer-se amics resultarà després de passar per la descofiança, l'antipatia i els rumors. Un conte sobre l'amistat i les dificultats per encaixar en un lloc nou.






Àngels Navarro / Simón Carosía. Los 10 mejores juegos del mundo. Ed. Combel

Aquest llibre arreplega una selecció de deu jocs de taula d'arreu del món, com ara al que jugaven els vikings o els indis nord-americans. Incorpora les intruccions, els taules, les fitxes i tots els elements per jugar. A jugar!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...