dimecres, 11 de maig del 2011

Enxarx@ts: http://www.neotake.com

Neotake és un cercador especialitzat en llibres digitals. Encara que pot ser un inconvenient el fet de que la web estiga en anglés, les possibilitats que presenta aquest lloc són força interessants. Hi ha una gran quantitat de llibres que podem descarregar-nos d'una forma totalment gratuïta; a més, les descàrregues les podem realitzar en diversos formats (ePUB, Kindle, PDF, Custom PDF, Mobipocket, etc.). I si ens registrem a la web tenim la possibilitat de comprar els llibres digitals que ens interessen i que no siguen gratuïts. Trobem llibres en moltes llengües diferents, entre elles en castellà.

Fer una recerca és fàcil, ja que la web és simple i senzilla d'utilitzar. Però també ens ofereix altres possibilitats. Per exemple, encontrem un apartat on podem llegir la valoració i comentaris dels lectors. També podem visualitzar els top 100, on ens apareixen els llibres més descarregats pels internautes.

A què espereu per entrar en www.neotake.com? Hi ha més de quatre milions de llibres indexats. Segur que encontres alguna cosa que t'agrada.... i a llegir!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...