dimecres, 1 de juny del 2011

Enxarx@ts: http://audiolibrosparaciegos.blogspot.com

Hui presentem en aquest espai un blog molt interessant: Audiolibros para ciegos, un recull d'audiollibres per a discapacitats visuals. Els textos estan disponibles en fitxers d'àudio -format MP3 o WMA- i estan narrats en qualsevol cas amb veu real humana.
El blog és molt senzill. Podeu pegar-li un cop d'ull als últims posts publicats o  podeu buscar per autors disponibles o per gèneres literaris.

El material del que podeu disposar no està emmagatzemat al servidor del blog, sinó que aquest és redireccionat directament cap arxius localitzats en servidors externs i disponibles lliurement a la xarxa: webs o blogs. Aquest material està en alguns casos sota la llicència "Creative Commons" i ha sigut posat a disposició dels internautes per persones anònimes.

Què trobem? Doncs per exemple, si busqueu per gèneres literaris, trobem un gran ventall de possibilitats: intriga, suspens, literatura infantil, literatura per adults, terror, ciència ficció, poesia, radioteatre; i també astronomia, esoterisme, autoajuda, ciència... Si busqueu per autors... hi ha més de 400.

Per a poder descarregar el material sols heu de registrar-vos-es gratuït-. Apropar la lectura i facilitar el seu accés als discapacitats visuals ens sembla genial. Però, a més, podem fer servir aquests audiollibres per anar escoltant literatura mentre passegem, en el cotxe, etc.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...