dimecres, 19 d’octubre del 2011

Te maltrato

Camilla Grebe/Asa Träff. Te maltrato. Ed. Ediciones B

En una plujosa vesprada de tardor, Tilde, una xiqueta de cinc anys, està amagada baix la taula de la cuina fent un dibuix, i mentre decideix el color d'un núvol que finalment pinta de gris, veu com assassinen a sang freda a sa mare.
Per altra part encontrem a Siri, una psicòloga que intenta superar els fantasmes de la mort de Stefan, el seu home, i que amb la seua col·lega Aina realitzen tasques voluntàries de coordinadores d'una associació de dones víctimes del maltractament domèstic. És ací on coneixen a cinc noves pacients: Kattis, Sofie, Malin, Sirkka i Hillevi, i amb les que moltes vesprades comparteixen les seues històries dramàtiques de maltractament i desesperació, per desgràcia massa comuns, massa reals.
Sense adonar-se'n, Tilde es creua amb el camí de Siri i de sobte, la recerca del seu propi consol interior es converteix en la caça d'un assassí.
Aquesta novel·la ha estat finalista del Premi de l'Acadèmia Sueca a la Millor Novel·la 2010, i és la continuació de Te vigilo, la primera obra d'aquestes "Germanes del Crim", comparades en molts casos amb Camilla Läckberg i amb les que han revolucionat les lletres escandinaves.
Us convidem a aquesta lectura, especialment indicada per als amants del gènere negre, i on de segur que la profunda i inquietant trama psicològica us atraparà des de les primeres pàgines.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...