dimecres, 26 d’octubre del 2011

Cuentos para Dormir, Soñar y Despertar

Gilberto Rendón Ortiz/Milo Gómez (Il·lustracions). Cuentos para Dormir, Soñar y Despertar. Ed. Amaquemecan (Col·lecció Nogales)

Cuentos para Dormir, Soñar y Despertar és un recull de 5 contes, barreja de tradició oral i aventures plenes de màgia. I es que les tradicions ancestrals no han de deixar de ser comentades ni oblidades. La seua presència les converteix en matèria d'inspiració per a molts autors, que les utilitzen per a experimentar i crear noves versions.
Gilberto Rendón, escriptor mexicà autor de més de 50 títols de literatura infantil i juvenil, barreja en aquest llibre tradicions, fenòmens meravellosos i sentiment, aconseguint uns relats que conviden a una lectura assossegada i relaxada, per a xiquets, i els que no ho són tant.
A més, en aquest llibre s'inclou el relat de Brazos con alas y el muchacho de la lluvia de flores, on conta la història de tuiiii, la rata penada que viu en un poble indígena i que aconsegueix canviar la concepció de les tradicions dels seus habitants.
Es completa el llibre amb els títols: Niñus terribilis, el diabólico caso de la niña con cuernos, El rey de los ratones i el Xrrrtriskk Rinjklis que cayó del cielo.
Contes per a dormir, somniar, despertar, i sobretot... llegir.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...