dimecres, 26 d’octubre del 2011

El invierno de los leones

Jan Costin Wagner. El invierno de los leones. Ed. Destino

El invierno de los leones és la quinta novel·la de l'escriptor alemany Jan Costin Wagner, i la tercera de la saga protagonitzada per l'inspector de policia Kimmo Joentaa.
Comença la història el dia de Nadal, quan apareix assassinat al bosc el forense Patrik Laukkanen. Els seus companys de Turku, liderats per Joentta, s'encarreguen de la investigació del crim. A les poques hores apareix assassinada una altra persona, en aquest cas un home que es dedicava a fer rèpliques de cadàvers.
I tot comença a encaixar quan se n'adonen que els dos morts van participar en un programa de televisió, en el qual s'exhibia d'una manera un tant explícita la manera de morir d'algunes persones.
Així s'inicia una carrera frenètica per a descobrir la connexió d'estos crims amb els cassos que es van tractar en aquell fatídic programa i impedir al mateix temps que l'assassí es presente en el plató de televisió per a completar la seua venjança.
A més, aquesta novel·la negra ambientada en Finlàndia reflexiona, més allà dels crims, sobre la pèrdua dels sers volguts i la superació del dolor, ja que en aquest cas Joentaa viu en un dol permanent des de que va morir la seua dona.
Una novel·la trepidant i amb una excel·lent factura, un boom nòrdic amb sabor de crim.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...