dimecres, 26 d’octubre del 2011

Enxarx@ts: Adivinancero

Con mi cara roja,
mi ojo negro
y mi vestido verde
el campo alegro
(la amapola)

Adivina, adivinanza és una web dedicada íntegrament a les endevinalles per a xiquets, i està integrada dins de El huevo de chocolate, lloc web que te com a principal objectiu conservar i difondre el folklore infantil i de tradició oral, fomentant la cultura popular, les costums i les tradicions, com ara: contes, romanços, faules, cançons, passatemps, endevinalles, travallengües, nadaletes...
Així, el Adivinancero és una recopilació d'endevinalles per a xiquets, presentades d'una manera molt divertida per a entretenir-los. I es que a més de l'evident part lúdica que tenen, aquestes desperten la imaginació dels més menuts, els ajuden a desenvolupar la seua memòria i a adquirir nou vocabulari.
Les endevinalles ens apareixen classificades per temes, i hi han més de 30 diferents: lletres, números, fruites, animals, roba... i de cada tema, en teniu un munt per a triar!
Ara que aneu a gaudir de molt de temps lliure, és un bon moment per a posar en pràctica el vostre ingeni. I si entreu en la web s'adonareu que és màgica, perquè les solucions estan escrites amb tinta invisible! Com és això?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...