dimecres, 9 de novembre del 2011

Enxarx@ts: Club de senyoretes literàries

El club de señoritas literarias és un blog dedicat exclusivament a la literatura romàntica en tots els seus àmbits. I a pesar de que aquest tipus de novel·les encapçalen les llistes de super ventes, de vegades ningú confessa realment que li agraden, perquè a priori pot semblar un gènere una mica menyspreat per la crítica i amb molts tòpics falsos.
Així, els lectors d'aquest gènere poden trobar en aquest raconet d'Internet, un lloc amb tot allò que els agrada, i amb la possibilitat de poder compartir-ho amb altres amants d'aquest tipus de narrativa. El club de señoritas literarias, és doncs, per a tots els fans de novel·les romàntiques que comencen a parlar en veu alta, i a expressar els seus gustos literaris, que són tan vàlids i interessants com qualsevol altre gènere.
El blog es divideix en diferents seccions: romàntica històrica, romàntica paranormal, romàntica eròtica, romàntica contemporània, literatura romàntica universal...
I de cada tipus, encontrem un munt d'autors amb totes les seues creacions i escrits, que pots descarregar-te d'una forma totalment gratuïta i molt senzilla.
A més, hi ha un altre apartat molt interessant. El blog conté un fòrum, anomenat el Salón de Té. Ací pots registrar-te com a debutant, i deixant els teus comentaris o suggeriments pots anar pujant de nivell! Un espai magnífic per a canviar impressions, gustos, referències de llibres...
Nosaltres hem començat pel clàssic de literatura universal La Dama de las Camelias, d'Alejandro Dumas. És fantàstica!
La il·lustració és de Gabriel Pacheco.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...