dimecres, 16 de novembre del 2011

U de ultimátum

Sue Grafton. U de ultimátum. Ed. Tusquets

L'escriptora de novel·la policiaca va acabant-se el seu alfabet del crim i ja ha arribat a la "U". La protagonista principal, la detectiu privada Keinsey Millhone, tractarà en aquesta nova entrega d'aclarir el cas sense resoldre de la mort d'una xiqueta ocorregut vint anys enrere. Una tarea difícil doncs ha passat molt de temps i moltes pistes hauràn desaparegut, encara que compta amb allò més important: el testimoni d'una persona que li conta que recorda haver estat present en la mort de la menor.
Poc a poc, la investigadora anirà reconstruint el cas i coneixerem la història de diversos personatges implicats que al final confluiràn per la resolució del cas.
Una magnífica lectura per al que gaudeixen amb la novel·la policiaca, però també molt recomanable per als que no hajen llegit res d'aquesta autora. És un llibre que es pot llegir sense haver seguit l'alfabet, doncs la mateixa investigadora es presenta a les primeres pàgines i ens possa en antecedents sobre la seua vida i professió.  En tot cas, una lectura molt entretinguda.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...