dimecres, 28 de desembre del 2011

El lector de cadáveres

Antonio Garrido. El lector de cadáveres. Ed. Espasa Calpe

El títol d'aquest llibre trau el nom de la professió de forense, treball al qual es dedica el protagonista, Ci Song, un jove humild qui gràcies als estudis i la perseverància arriba a ser el millor "lector de cadàvers" de la Xina, inclús reclamat pel mateix emperador de la Xina per possar-se al seu servei. La seua misió és investigar i resoldre els crims a la Cort. 
El llibre conté una història de superació personal, doncs són moltes les dificultats que té que passar el jove Song per aconseguir el seu desig. Al mateix temps és una novel·la d'intriga on l'autor s'ha documentat per mostrar-nos qui eren i com feien els "lectors de cadàvers", acompanyant a Ci Song en la resol·lució d'un cas d'assassinats a la Cort de l'Emperador. Tot dins d'una novel·la històrica, que ens permetra viatjar a la Xina i conèixer també els seus costums i paisatjes.
Una lectura molt atraient, per l'escenari on es desarrolla i per la originalitat del tema que tracta. El llibre, que fins i tot compta amb web pròpia, ja ha sigut recomanada per molts lectors a Internet. I tú, vols que t'ho conten? Començeu ja a llegir el primer capítol.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...