dimecres, 21 de desembre del 2011

El puente de los asesinos

Arturo Pérez-Reverte. El puente de los asesinos. Ed. Alfaguara

Amb El puente de los asesinos encetem una nova sèrie de recomanacions lectores adreçades a lectors juvenils a partir de 14 anys, lectors que ja han deixat enrere lectures més juvenils però per als que encara no són adecuades segons quines lectures més adultes. Entremig podríem trobar aquest títol. 
Aquest és la última entrega de la sèrie de novel·les d'aventures protagonitzades pel capità Diego Alatriste i ambientades en la Espanya del segle XVII. 
Les històries estàn narrades pel jove soldat que acompanya a Alatriste, Iñigo Balboa, els quals es traslladen a la ciutat de Venecia seguint ordres del monarca espanyol Felip IV, el qual ha tramat una conspiració contra el Duce de Venecia per sustituir-lo per un regnant més favorable per als seus interessos. La història comença i acava en el mateix llibre i per tant, permet llegir-lo encara que hagem llegit la resta de la sèrie.
Una lectura del gust d'aquells lectors a qui els agraden les pàgines plenes d'acció, d'espadatxins i la novel·la històrica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...