dimecres, 28 de desembre del 2011

El temor de un hombre sabio

Patrick Rothfuss. El temor de un hombre sabio (La historia de Kvothe v. II). Ed. Plaza & Janés

I per acabar les nostres recomanacions lectores per aquest Nadal, arribem al llistat de llibres per adults, però sols per aquells superlectors que s'hagen portat molt bé...


Per fi s'ha publicat la esperada continuació de El nombre del viento, una novel·la de fantasia i aventures protagonitzada per Kvothe, el guerrer que busca venjar als seus pares assessinats pels Chandrian. Per això, en el primer llibre el deixarem a La Universitat, estudiant per convertir-se en arcanista i poder derrotar-los. Junt a ell recuperem als personatges que ja l'acompanyaven, com la seua amiga Denna,  el jove Bast o el seu enemic a la Universitat, Ambrose.
Aquest segon volum correspon al segon dia que Kvothe li conta la seua vida al cronista arribat a la taberna de la qual es propietari, i també on s'amaga amb el pseudònim de Kote.Serà ara quan coneixerem el perquè de la fama de Kvothe i com es converteix en llegenda.
Si heu llegit i disfrutat amb el primer llibre, segur que no tenim que insistir molt perquè llisgau el segon. Aquest ha tingut tant bona acollida entre els lectors com el primer, malgrat les 1240 pàgines que té. No s'asusteu, us assegurem que si llegiu el primer quedareu enganxats a la seua història i agraireu com nosaltres tantes pàgines.
Una narració que atraparà als aficionats a la novel·la de fantasia com als que no per allò ben escrit que està i l'atractiu de l'argument i el personatge principal.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...