dimecres, 28 de desembre del 2011

La ardillas de Central Park están tristes los lunes

Katherine Pancol. Las ardillas de Central Park están tristes los lunes. Ed. La Esfera de los Libros

Després de Los ojos amarillos de los cocodrilos i El vals lento de las tortugas, es publica la tercera part, aquesta novel·la. 
La protagonista Joséphine, després de les dificultats familiars a les que ha hagut de fer front i que llegim a El vals lento de las tortugas, es recupera escribint una nova novel·la, recolzant-se en l'amistat de la seua millor amiga Shirley i en la rel·lació amb les seues filles. Aquestes, Hortense i Zoé, han creiscut i cadascuna segueix el seu camí, la qual cosa a voltes les confronta amb sa mare. I, per complicar un poc més les coses, està la rel·lació amb el seu cunyat, Phillipe, que encara no té clara i que va deixar en el segon llibre.
En aquest últim títol, cadascún dels personatges busca el seu lloc i les històries obertes van tancant-se, coneixent més detalls sobre la vida d'alguns personatges secundaris que cobren més protagonisme en aquest últim llibre de la trilogia. I per fi sabrem quin será el camí que seguisca la protagonista principal, Josephine, si s'atrevirà a viure realment la vida que vol.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...