dimecres, 4 de gener del 2012

Enxarx@ts: Little free library



Little free library és l'enllaç de la página amb informació sobre un projecte del mateix nom. Es tracta de comprar a la organització o construir nosaltres mateixos una caseta com la que apareix a la foto de dalt on "viuràn" el llibres que anem deixant perquè els veïns puguen agarrar-los en prèstec i, inclús, que afegisquen altres.
Passeu per la web i veureu algunes casetes que són vertaderes obres d'art, a banda de la quantitat de llibres que ja podem trobar dins d'aquesta iniciativa. En l'apartat de història del projecte trobareu consells sobre la tria de llibres. Però abans de començar heu de donar-vos d'alta en el projecte bibliotecari i no cal que siga construint una caseta, també donant els diners per construir-la en un altre joc o oferir-se com voluntaris de la organització.
La fi del projecte és construir per tot el món més de 2.500 biblioteques xicotetes. Trobem que és molt innovador i original la proposta per difondre la lectura. Però, penseu que açí, al nostre país, podríem importar aquesta iniciativa? Funcionaria?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...