dimecres, 24 d’octubre del 2012

Enxarxats: Mis detectives favoritos

 
A voltes, navegant per Internet, descobreixes espacis que valen la pena recomanar, com el blog Mis detectives favoritos. Un racó plé de llibres de totes les nacionalitats i del gènere de la intriga. I es nota allò que li agrada a la seua autora llegir i seguir tot allò al voltant dels seus autors favorits. En ell trobareu, no sols novetats sinó també clàssics i obres descatalogades. Encara que siga així, sapiau que a les biblioteques també se'n troben llibres que ja no s'editen.
 
Il·lustració de Jean-Claude Claeys
 
Així, destaquem en primer lloc les ressenyes literàries, les quals inclouen dades de la novel·la, una xicoteta biografia perquè conegam a l'autor, edicions de l'obra (si està dins d'una col·lecció) i, per fi, la seua opinió d'allò que li ha semblat l'argument. Molt completes com podreu observar.
 
En les pestanyes de dalt també podrem coneixer un curiós mapa de detectius de Google Maps, que ens permeteix localitzar-los segons el país d'origen. Sense oblidar una agenda amb totes les cites programades durant l'any sobre encontres amb autors, presentacions de llibres i certamens al voltant del gènere. I, per últim, un apartat amb llibres acabats de publicar llistats per mesos, perquè no perdau cap lectura interessant.
 
Té també feta una classificació alfabètica molt útil en la part dreta per autors i personatges protagonistes/detectius que facilita molt les recerques.

Com podeu comprobar, un blog que excedeix l'aspecte informatiu, per endinsar-nos de plé en el món de la novel·la negra.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...