dimecres, 19 de desembre del 2012

Especial llibres juvenils (II)




Catheryne M. Valente. La niña que recorrió tierra fantástica en un barco hecho por ella misma. Ed. Noguer

Si sou dels que disfruteu enlairant la imaginació amb llibres de l'estil d'Alicia al País de les Meravelles, aquest títol us encantarà.
Septiembre és el nom de la imaginativa xiqueta de dotze anys que viurà un munt d'aventures en un món fantàstic acompanyada d'un xiquet al qui li diuen Sábado, un drac amant dels llibres i un lleopard. Junts hauràn de derrotar a la malvada Marquesa i restaurar l'ordre a Tierra Fantástica.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wendy Wunder. Promise ¿Crees en los milagros? Ed. La Galera
 
Cam és una jove de disset anys, malalta i que li resta poc temps de vida. Sa mare, com última alternativa, decideix que passen un estiu en un poble anomenat Promise on se diu que ocurreixen miracles. Perquè això és precisament allò que desitjen les persones que envolten a Cam, una xica que s'ha tornat pesimista i que espera el seu final. La seua estada a Promise camviarà la seua forma de vore la vida i li donarà l'optimisme i la felicitat que li feia falta per encarar la realitat. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Heinz Delam Lagarde. El santuario del pájaro elefante. Ed. Edelvives
 
Amb aquest original títol es presenta aquest llibre d'aventures al Congo. La protagonista, Natalia, una jove de ciutat, viurà una gran aventura a la selva en companyia d'un altre jove d'una tribu local. Junts hauràn d'enfrontar a un animal que es creia extingit i desentranyar la misteriosa desaparició d'un grup d'expedicionaris a la selva. S'atreviu?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...