dimecres, 19 de desembre del 2012

Especial llibres juvenils (V)

.
Sam Savage. Vidre. Ed. Columna

Del mateix autor de Firmin, el ratolinet lector, ens arriba un nou títol, entre la tragèdia i la comedia. Llegireu sobre la vida d'un matrimoni i, en concret, sobre l'home a través dels records de la seua vídua. Prompte s'adonarà el lector que no es tracta d'un matrimoni gens convencional.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oliver Bowden. Assassin's Creed 2: La Hermandad. Ed. La Esfera de los Libros

Continuació d'Assassin's Creed: Renaissance, primera novel·la de la sèrie i amb el mateix nom que el videojoc en el qual es basa, trobareu de nou una lectura plena d'acció, lluites, intrigues i aventura.
En aquest Desmond, el protagonista, s'uneix al bàndols dels Assassins en la recerca d'un objecte amb poders extraordinaris. Durant la lectura trobareu tots els personatges que han fet famosa la saga.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aleix Saló. Simiocràcia. Ed. Debolsillo
 
Els llibres sobre política no ténen perquè ser tots avorrits, com demostra aquest títol. L'autor trasllada al context pictòric la seua indignació per la situació actual que patim, no sols econòmica sinó també social, fets que van començar a gestar-se fa 10 anys, els quals han desembocat en allò que vivim avui dia.
 
En forma de vinyeta, el llibre parla sobre:
 
- Les causes de la crisi
- Els antecedents de la crisi
- Els efectes de la crisi
- La corrupció irracional
- La involució social
- El gobern disfuncional
 
Tot resumit en un únic calificatiu: estem vivint en la simiocracia. Què penseu?
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...