dimecres, 23 de gener del 2013

Cauces de maldad

Michael Connelly. Cauces de maldad. Ed. B

No tot ténen que ser novetats a la biblio, i el primer llibre que recomanem per adults és una novel·la de l'escriptor d'intriga Michael Connelly reeditada el 2009.
 
En ell reconeixem a personatges de novel·les anteriors, per això pot ser que millor us possem en antecedents: el ex-policia Harry Bosch investiga la mort d'un agent del FBI, Terry McCaleb, el qual va  perseguir a un assassí anomenat El Poeta en la novel·la anterior Deuda de sangre. Hi ha una novel·la anterior a aquesta amb el mateix títol que el assassí i on és el protagonista indiscutible, per si sentiu curiositat per aquest personatge.
 
 
En Cauces de maldad, Harry Bosch haurà d'ajudar-se d'altra agent del FBI, Rachel Walling, per esbrinar si El Poeta està veritablement mort, com llegíem a Deuda de sangre, o és el culpable d'aquest nova mort.
 
Encara que no hajau llegit altres i el llibre fa referència a altres arguments anteriors, es pot llegir perfectament doncs el fil principal comença i acaba al mateix llibre. Com a mínim, trobareu una lectura molt entretinguda.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...