dimecres, 13 de febrer del 2013

Enxarxats: Novelas románticas

Des de que Internet va vindre per quedar-se a les nostres vides, la lectura s'ha convertit en un fenònem social i global. Tot tipus de persones, professionals o aficionants ofereixen les seues ressenyes de llibres que han llegit, que recomanen o desaconsellen. Així, seguint els blogs o webs sobre llibres afins als nostres gustos literaris, tindrem més fàcil navegar entre la muntanya de títols que es publiquen cada any.

Com que Sant Valentí ja està a prop, demà mateix, us recomanem un blog dedicat a la crítica de llibres de temàtica romàntica. Novelas Románticas, que així es diu, arreplega les impressions de les lectores que conformen el "Equipo de críticas". El que siguen varies les persones que escriuen té un valor afegit, doncs no es limiten a un tipus concret de llibre ni subgènere romàntic. Trobem novel·la històrica, contemporànea, intriga, fantàstica... totes adereçades amb molt d'amor. 

Resulta molt fàcil orientar-se per autor, doncs teniu un llistat en el menú de la dreta per ordre alfabètic. I no voleu perdre's cap entrada al blog, teniu la posibilitat de seguir-lo al Facebook, on també ténen perfil.
Un racó literari perfecte, on perdre's aquest data assenyalada per Cupido.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...