dimecres, 22 de maig del 2013

El guardián invisible

Dolores Redondo. El guardián invisible. Ed. Destino

En una vall de Navarra apareixen dues xiquetes mortes amb un mes de diferència i en estranyes circumstàncies. Tot apunta a un assassí en sèrie per la coincidència en la disposició dels cossos i l'edat de les xiquetes. Però les probes trobades resulten innusuals quan  apunten a que el culpable podria ser un èsser sobrenatural.
 
L'encarregada d'investigar el cas serà la inspectora Amaia Salazar, de la Policia Foral de Navarra i amb formació del FBI, natural del poble més proper on s'han produït les morts. La trama policial s'entremesclarà amb la vida familiar de la protagonista.
 
L'assassí continuarà matant i Amaia iniciarà una cursa contra rellotge per atrapar-lo, lluitant perquè la investigació no es vesga influenciada per les creences populars sobre èssers mitològics de la natura propis de la zona.
 
Un llibre, el primer d'una triologia, que està gaudint d'un gran èxit entre els lectors. Tant que ha impressionat també als productors de la saga Millenium (Stieg Larsson), els quals han comprat els drets per portar-la al cinema.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...