dimecres, 18 de desembre del 2013

Especial llibres adults II



Arturo Pérez Reverte. El francotirador paciente. Ed. Alfaguara

Una especialista en art urbà seguirà la pista d'un graffitero que es dedica a promoure activitats il·legals i marcar objectius per assassinar a les ciutats a través de les seues pintades. Ningú no sap res ni l'ha vist mai. Alejandra Varela, que així es diu l'especialista, li seguirà la pista per varies europees per descobrir-lo i saber a qui apunten les seues accions per tal d'evitar una nova mort. Una lectura trepidant a la caça de l'assassí.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Henning Mankell. Huesos en el jardín. Ed. Tusquets
 
Torna a escena l'incombustible inspector Wallander amb un nou cas d'assassinat després que troba per casualitat un cos en el jardí de la casa que pretenia comprar. Un crim antic, del qual no queden més que els restes d'un esquelet, que mantindrà ocupat a l'equip Wallander, Martinsson i Lindman, juntant peçes fins el desenllaç.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
John Le Carré. Una verdad delicada. Ed. Plaza y Janés
 
Una operació antiterrorista a Gibraltar pels serveis secrets britànics i americans pretén la captura d'un yihaidista que es dedica al tràfic d'armes. L'operació es declara un èxit i el temps passa. Tres anys després un soldat que participà, possa al descobert l'engany de l'operació. Conforme anem llegint l'argument anirà reconstruint els fets i desentranyant la veritat d'allò que va passar i atrapant-nos entre les seues pàgines. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...