dimecres, 18 de desembre del 2013

Especial llibres adults IV

Elena Poniatowska. El tren pasa primero. Ed. Alfaguara

Ambientat en el Mèxic de la primera meitat del segle XX, aquest llibre arreplega una història ficticia familiar al voltant de la figura real de Demetrio Vallejo, impulsor de les vages que es varen donar al ferrocarril mexicà. El llibre retrata a la classe treballadora i, especialment, a les dones, i les condicions laborals i vitals dels protagonistes.
Aquesta novel·la va ser la guanyadora de la XV edició del Premio Internacional de Novela Rómulo Gallegos (2006).
 






 

Clara Sánchez. El cielo ha vuelto. Ed. Planeta
 
Patricia és una jove model que un viatge coincideix a l'avió amb una persona que li prevé contra algú que vol la seua mort. En un principi no li donarà més importància, però després que ocurreixen una sèrie de fets, es pendrà en serio l'advertència. Des d'aleshores, la seua vida transcorre al voltant de l'amenaça i buscarà la dona de l'avió per descobrir al culpable. Però la sorpresa esdevindrà al final, doncs la intriga amaga la veritable raó del perill contra Patricia i que va perfilant-se conforme anem llegint.








 
Alice Munro. Mi querida vida. Ed. Lumen

La recent guanyadora del Premi Nobel de Literatura escriu aquest llibre, un recull de contes que parlen sobre l'amor. Cadascún dels rel·lats tracten diferents rel·lacions de parella, totes elles ambientades al Canadá. Llegirem sobre diferents protagonistes i la forma particular d'entendre l'amor.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...