dimecres, 4 de desembre del 2013

Especial llibres infantils


Helen boudreau. Et desafio a no badallar. Ed. Barbara Fiore

Tractar de no badallar és molt difícil; els badalls apareixen en el moment més inoportú, com per exemple a l'hora de dormir i és la senyal perquè els pares inviten als més menuts a anar a dormir. Tot comença amb un conte, calentents al llit i, en descuidar-se, ja estem als braços de Morfeo!
Una divertida lectura per als xiquets, que els desafio a no badallar i resistir-se a anar al llit... per aconseguir tot el contrari.
 
 
 

Andrés Pi / Kim Amate. L'abella de més. Ed. Takatuka
 
A casa de les abelles d'aquest conte ja no hi cap ni una agulla. Totes les sospites recauen en una abella, que deu ser aquella que sobra. Qui serà? Però mentres la descobreixen, en assemblea decideixen la forma més solidària de sol·lucionar el problema d'espai.
 
 
 
 
 

Beatriz Oses / Miguel Ángel Díez. Cuentos como pulgas. Ed. Kalandraka
 
El Premi Lazarillo 2006 convocat pel Ministeri d'Educació i L'OEPLI va recaure en aquest títol, un recull de microrel·lats. Son històries condensades en una fulla i acompanyats cadascún d'ells d'una il·lustració evocadora d'allò que llegim.
 
Xicotetes lectures en un llibre amb una edició cuidada de la mà de l'editorial Kalandraka, que farà les delícies de qualsevol xicotet o gran lector que s'aprope a elles, i deixa sense excusa que no hi ha temps per llegir: ni tant sols una fulla?
 
 
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...