dimecres, 11 de desembre del 2013

Especial llibres infantils



Anna Laura Cantone. Emociones y sentimientos. Ed. Edelvives

Ja expressa el títol allò que anem a descobrir dins d'aquest preciós poemari. Els versos s'alien amb les fantàstiques il·lustracions tan característiques de l'Anna Laura Cantone per construir una lectura plé de sensacions i emocions que travessen el cos, com la vergonya, les palpitacions, la ràbia, els sospirs...  Una lectura per possar nom als sentiments, de la qual us fiquem un tastet:
 
 
 
 
 
Tartamudeo
(Roberto Piumini)
 
Hay gente que habla a borbotones.
Como si la frase que va a decir
topase con tabiques o portones,
y seguida no pudiera salir.
 
Algo hay en la garganta que atasca,
un estorbo interrumpe la carrera,
como la palabra se temiera
que, si sale, seguro que la casca.
 
 
Mar Benegas / Guridi. Abecedario del cuerpo imaginado. Ed. A Buen Paso

Aquest particular abecedari es composa de haikus on cada part del cos va "parlant" al lector sobre emocions i sentiments. Cadascún d'ells s'acompanya d'una senzilla il·lustració evocadora d'allò que llegim. La cuidada edició amb la enquadernació típica dels llibres japonesos arrodoneix un llibre que destaca en vore-lo.
Al blog fa poc el vam comentar amb motiu de la seua presentació a la biblioteca de Cocentaina i podeu vore l'interior del llibre si punxeu ací.











Cristobal Joanno / Isabel Hojas. Nicanor Parra, poemas ilustrados. Ed. Amanuta

Recent publicació d'un recull de poemes del poeta xilè Nicanor Parra. Els versos que ocupen un poema per fulla i s'acompanyen d'una il·lustració simbòlica d'Isabel Hojas que vol apropar la poesia i reconeixer a uns del més importants poetes en llengua castellana.
Aquest llibre el trobareu també comentat al blog Bibliopoemes.






 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...