dimecres, 9 d’abril del 2014

Enxarxats: blog literari de la Devoradora de Libros



Il·lustració Verónica de Arriba
Si busqueu opinions de llibres, de tot tipus, us recomanem el blog Devoradora de Libros. En ell trobareu les ressenyes de les lectures que va fent la seua autora, com ella mateixa es defineix amant del llibres i interessada en el món literari en general. Ha col·laborat en diverses publicacions literaries i vol compartir la seua passió a Internet a través d'aquest blog. Al menú de la dreta teniu recopil·lades els llibres per gèneres i un llistat amb els seus llibres favorits.
Si alguna cosa destaca en aquest blog és la qualitat de les seues opinions, ressenyes justificades i introduides amb pinzellades de l'argument que et permet fer-te una idea de l'argument però sense "xafarte-lo" amb spoilers.
A més d'opinions de llibres, algunes entrades estan dedicades a diferents temes rel·lacionats amb els llibres, com per exemple opinions personals sobre les ambientacions, la afició pels llibres, la redacció de ressenyes, sobre les editorials...
 
Descobriu noves lectures i, tal volta, amics lectors amb qui compartiu gustos literaris. Per això deixeu els vostres comentaris opinant sobre els llibres, o seguiu la seua activitat al Twitter o al Facebook, on també hi està present.
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...