dimecres, 28 de maig del 2014

Un final perfecto, de John Katzenbach

John Katzenbach. Un final perfecto. Ed. B

Un final perfecto és la nova novel·la del John Katzenbach, escriptor del gènere de thriller psicològic. D'eixos llibres que, a més d'una trama plena de suspens, li suma la tensió i patiment a parts iguals que comparteixen amb el lector els seus personatges.
 
En aquest llibre un assassí en sèrie, després d'una vida de crims, decideix possar la guinda amb un assassinat triple. Lobo feroz, que així es fa anomenar, és escriptor i vol escriure la novel·la que el portarà a la fama, describint aquestre triple crimen. Amenaçarà tres dones, totes elles diferents i sense rel·lació, i anirà acosant-les fins al final. Tot començarà quan les tres reban una carta d'ell...
 
"Un bonito día Caperucita Roja decidió llevar una cesta con alimentos deliciosos a su querida abuela, que vivía al otro lado de un bosque denso y oscuro (...)
No me conoces pero yo a ti sí.
Sois tres. He decidido llamaros:
Pelirroja Uno.
Pelirroja Dos.
Pelirroja Tres.
Se que las tres estáis perdidas en el bosque.
Y al igual que la niña del cuento, has sido elegida para morir."
 
Promet una lectura atrapant, d'eixes que no pots deixar fins arribar al final "perfecte". L'heu llegit? Si us ha picat la curiositat, busqueu-lo a secció de novetats de la biblioteca.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...