dimecres, 29 d’octubre del 2014

Enxarxats: Llibres infantils sobre la mort



Al Pinterest de la Biblioteca de Cocentaina trobareu un interessant tauler que reculls llibres infantils que parlen sobre la mort. No és gens fàcil explicar als més menuts allò que significa o respondre les seues preguntes curioses. Un bon recurs per a pares i educadors pot ser apropar-se a aquest espinós tema a través de la literatura.
Hi trobareu llibres per a totes les edats, des del més xicotets, amb històries senzilles i properes com la mort dels avis, una realitat que viuen molts xiquets, passant per diverses situacions com la mort d'un amic o dels pares. Inclou algun llibre d'informació adreçat als adults, per encarar el tema i llibres que, sent de literatura, no es centren tant en la pèrdua com en el significat de la mort envers la vida.

Alguns els trobareu a la biblio i altres no, pero tots s'acompanyen de la portada i la editorial per identificar-los. Si voleu consultar quins tenim recordeu fer-lo a través del Cataleg Col·lectiu de la Xarxa de Biblioteques de la Comunitat Valenciana.

Per cert, us desitjem que passeu un bon i esgarrifós Halloween!!
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...