dimecres, 26 de novembre del 2014

Enxarxats: Leoteca, xarxa social de lectura per a families i col·les



Leoteca és una xarxa social de lectura adreçada especialment als xiquets i aprofitar pel foment lector. La web, en la qual hem de registrar els xiquets, funciona com un club de lectura on aquest poden deixar els seus comentaris i opinions sobre els llibres que van llegint, i accedir a recomanacions amb la possibilitat de descobrir altres lectures.
 
Hi ha dos apartats diferenciats segons els xiquets es registren des de casa o com alumne d'un col·le. A nosaltres ens interessa el perfil familiar on l'objectiu és que pares i fills compartisquen la lectura i s'inicien junts en aquesta eina. Si el xiquet és menor de 14 anys caldrà que els papàs donen la seua autorització. La web és molt fàcil d'utilitzar, està dividida en seccions segons l'edat del xiquet i un buscador que permet la recerca per qualsevol terme (títol, autor, editorial...).
 
La col·lecció de llibres comença des de aquells per a bebés fins els 14 anys.  Dins el perfil personal es crea una prestatgeria virtual on afegir els llibres que es van llegint, amb la valoració, opinions i amics que acceptem. També podem invitar a altres usuaris i recomanar-los llibres.
 
Amb l'atractiu de les noves tecnologíes, Leoteca és una molt bona opció per començar a compartir lectures, estar a l'agüait de les novetats editorials i fer amics, tot al voltant de la lectura i els llibres.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...