dimecres, 5 de novembre del 2014

Enxarxats: Pearson Conten



A l'àmbit educatiu us animem a conèixer el servei que la multinacional Pearson - una companyia britànica dedicada al món de la educació i l'edició de llibres, la més gran del món -  possa a disposició de l'alumnat i professorat universitari per tal que puguen crear la seva pròpia biblioteca personal online: Pearson content.
 
L'access es fa a partir del portal que han creat per aquesta finalitat i on expliquen la dinàmica de ús, la temàtica dels continguts que anem a trobar i un apartat personalitzat per a l'usuari que ingrese anomenat Mi biblioteca. Altre aspecte interessant és que no cal baixar res al nostre ordinador sinó que els continguts poden vore's en streaming des de l'ordinador, la tauleta o el telèfon mòbil. Hem de pagar una cuota per utilitzar el servei però hi ha també hi ha material gratuït  i diferents modalitats segons el tipus de usuari.
 
Per descontat, el catàleg està ben surtit dels llibres publicats per la mateixa editorial Pearson i té les últimes novetats. Les avantatges principals són que resulta més econòmic que si tinguerem que comprar els llibres en paper i podem accedir en qualsevol moment, les 24 hores, els 7 díes a la setmana.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...