dimecres, 7 de gener del 2015

El umbral de la eternidad, de Ken Follet




Ken Follet. El umbral de la eternidad. Ed. Círculo de Lectores / Plaza y Janés

Amb aquest últim llibre, Ken Follet tanca la seua trilogia anomenada The Century, la qual començà amb La caída de los gigantes i després li va seguir El invierno del mundo. Un recorregut per la història familiar dels membres de cinc famílies procedents de diversos païssos durant el segle XX: una familia alemanya, altra britànica, una rusa i dues famílies dels Estats Units. Fets històrics importants com les guerres i altres conflictes socials s'entremesclen i faran coincidir les vides dels membres de totes les famílies en algun moment durant la narració.
 
El umbral de la eternidad comprén els anys 1961 a 2008 i coneixerem la història dels membres més joves de les famílies, els quals assistiran als camvis que assoleixen el món a nivell polític com la Guerra Freda, l'era Kennedy, la caiguda del Mur de Berlín, entre altres. Personatges coneguts de l'esfera pública alternen amb altres ficticis.  
 
En resum, tots tres junts llibres ens proporcionaran un intens recorregut per la història europea amb diverses línees argumentals que aniran confluint fins al desenllaç en aquest últim volum.  Una trilogia "imperdible" per als lectors del gènere històric.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...