dimecres, 25 de març del 2015

Enxarxats: Recursos per al foment de la lectura per a les famílies


Resultat d'un cicle de conferències sobre el foment lector a casa i als centres escolars que es va celebrar durant el període entre els anys 2008 i 2011, i organitzades entre l'Associació d'Editors Valencians i el centre de formació per a mestres de València, són una sèrie de recursos que val la pena fer-los un ull, adreçats tant per a professionals relacionats amb l'àmbit educatiu com per als pares. Al capdavant d'elles estava Gemma Lluch, una professional molt lligada a la lectura, de la qual ja vam parlar en aquest mateix apartat la setmana passada.




Aneu a trobar molts consells, guies de com hem de fer, quin és el camí per fomentar la lectura entre els xiquets en general i els nostres fills en particular, una tasca que vol la col·laboració i implicació tant dels mestres com de les famílies, les quals tenen un paper molt important. 

Al costat esquerre trobareu un menú amb títols segons els continguts. Punxeu i anireu directament a ells, en valencià i castellà. Comprovareu que, encara que ja fa temps que es va celebrar aquest esdeveniment, la informació és tan vàlida abans com ara.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...