dimecres, 28 d’octubre del 2015

Què lligen els nostres polítics? Escorcollant i difonent les lectures dels polítics a Cocentaina


Cuando oigo que un hombre (mujer) tiene el hábito de la lectura, 
estoy predispuesto a pensar bien de él.
Nicolás de Avellaneda.

A començament d'aquesta temporada de ràdio vàrem pensar que us interessaria assabentar-se, i escorcollar un poquet, sobre si els nostres polítics municipal lligen o no, i, si ho fan, saber quin tipus de lectures tenen entre mans.

Així, vàrem enviar una carta, acompanyada d'una enquesta a tots/es el/les nostres representants polítics a l'Ajuntament de Cocentaina per a que ens la contestaren i puguerem compar-tir-ho amb tots els oïents del programa Fulles al vent, pàgines obertes i als lectors d'aquest blog.



Els/les polítics/ques sou un referent social, que la gent observa amb atenció, i per això penso que sou també un model a seguir com a lectors. Estic segura que  tots i totes llegiu i ens agradaria saber què és el que heu llegit aquest estiu i si ho recomanaríeu o no per a altres lectors (de vegades llegim un llibre, no ens agrada i és important també saber-ho, doncs això entra dins del que és una crítica literària). Les vostres contestacions i recomanacions les farem públiques al programa de ràdio i a totes les altres xarxes socials on estem, junt al vostre nom, càrrec institucional i sigles polítiques (si us sembla bé).

Estic segura que les vostres recomanacions i el vostre model lector atraurà a la lectura a més lectors/es i penso que és també una manera d’adonar-se’n de la importància de la lectura, personal i socialment.
(fragment de la carta)

Us fiquem les preguntes de l'enquesta:

Què lligen els/les nostres polítics i polítiques?
Enquesta – Biblioteca Pública Municipal de Cocentaina

-Nom i cognoms
-Càrrec Municipal
-Partit Polític que represente

-Llibre que he llegit aquest estiu i que recomane (d’entre tots els llegits, trieu-ne un):
Autor/a
Títol
Editorial

-Per què el recomane (pel tema, per la seua manera d’expressar-se literàriament, etc.)

-A qui el recomane (a tot tipus de lectors, per a principiants, per als que els interesse una temàtica determinada, etc...)

-Llibre que estic llegint en aquest moment:
Autor/a
Títol
Editorial

-Llegeixo més en estiu o en hivern? Per què?

------------

Ja hem rebut les respostes, així que des de la propera setmana anirem xafardejant sobre lectura i polítics, sobre si els agrada o no llegir, que lligen i per què, que ens recomanen llegir a nosaltres. Segur que us interessarà saber-ho, per tant ens teniu que escoltar el proper dimecres, dia 4 de novembre de 2015, a les 19:00 hores a Ràdio Cocentaina -també per internet-.

La il·lustració és de Leonid Afremov.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...