dimecres, 4 de novembre del 2015

La nostra opció, com podem resoldre la crisi climàtica

Al Gore. La nostra opció. Com podem resoldre la crisi climàtica. Ed. Gedisa

El canvi climàtic és una realitat, vulguem o no ser conscients d'ell. Però no és un fenomen d'ara, ja fa temps que els científics i experts en el tema hi parlen i avisen de les conseqüències que tindrà per a la vida en la Terra, la qual cosa ens afecta a les persones i molt. 
Al Gore, antic vicepresident americà (1993-2001)  i Premi Nobel de la Pau (2007) ho tracta en aquest llibre. Després d'una acurada anàlisi de les circumstàncies ambientals i sobretot humanes que han provocat el canvi climàtic proposa una sèrie de mesures que caldria prendre per a frenar-lo en l'àmbit personal i, especialment, a nivell econòmic i polític. Tenint en compte que aquest llibre es va publicar fa ja cinc anys, no sabem que si les prediccions s'han complit o ha canviat alguna cosa però cal mentalizarse que hem de cuidar el nostre planeta a tots els nivells, també com a ciutadans demanant als nostres governants una política al respecte. 
Una lectura molt interessant la qual, encara que està a l'apartat infantil, en la secció d'ecologia, valdria per a tothom.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...