dimecres, 30 de desembre del 2015

Especial llibres per a regalar: estan d'actualitat...


Matilde Asensi. El regreso del catón. Ed. Planeta. 

L'exmonja Ottavia Salina i el seu home, anteriors protagonistes de El último Catón, torner a viure una nova aventura darrere d'un secret ocult de la cristiandat i de nou les seues vides es veuran en perill. Una lectura emocionant entre la història i la intriga que atraparà els lectors entre les seues pàgines.




Álvaro Arbina. La mujer del reloj. Ed. B

Una novel·la d'intriga ambientada a la Guerra de la Independència contra Napoleó i protagonitzada per Julián de Aldecoa Giesler, un jove de setze anys qui farà un perillós viatge darrere la pista del seu pare. Aquest no ha pogut contar-li un secret que protegeix la seua família, de la qual cosa s'aprofitarà un general francés per a venjar-se a través del jove, a qui perseguirà sense descans.




Carmen Ripoll. Jura'm que no ho diras a ningú. Ed. Gregal

La descoberta d'uns antics documents és la porta d'entrada als secrets familiars per a la protagonista d'aquesta novel·la. Després d'assabentar-se del sobrenom de la seua besàvia "La Francesa", investigarà el seu passat i traurà a la llum la seua relació amb el general Napoleó i el seu important paper a la història.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...