dimecres, 24 de febrer del 2016

El último adiós, nou llibre de la Kate Morton


Kate Morton. El último adiós. Ed. Suma de Letras

La misteriosa desaparició del fill xicotet d'una parella és el fil conductor de la nova novel·la de l'escriptora australiana Kate Morton, autora que es va fer coneguda per als lectors després de la publicació del títol Un jardín olvidado, amb un gran èxit de vendes.

L'argument es desenvolupa a través de dues línees temporals, una al passat quan es produeixen els fets a casa de la família Edevane, els quals celebren una festa, quan s'adonen que el xiquet ha desaparegut. Després la narració anirà més enrere perquè el lector conega diversos fets que l'ajuden a comprendre allò que va ocórrer en eixa festa. Al temps actual és Sadie Sparros, investigadora de Scotland Yard, qui es creua amb la història i el cas policial per casualitat i comença a indagar. Durant la investigació coneix l'Alice Edevane, familiar i testimoni dels fets aquell estiu quan ella tenia setze anys i aspirava a convertir-se en escriptora. En l'actualitat, després de haver-hi aconseguit ser una reconeguda autora de novel·les policíaques, Sparros amenaça amb descobrir els seus secrets i revelar allò que sap sobre el cas.

Una lectura sobre una saga familiar amb secrets i misteri al seu voltant, amb personatges ben perfilats i una història intrigant. Ho té tot! Ja sabeu que, si teniu sort, podeu trobar-lo ja a la biblioteca de Cocentaina en l'apartat de Novetats.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...